AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN YAĞCI’YA TAM DESTEK

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN YAĞCI’YA TAM DESTEK

Geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetede hakkında istifa ettirilecek yönünde haberler çıkan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya destek ziyaretleri...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetede hakkında istifa ettirilecek yönünde haberler çıkan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya destek ziyaretleri devam ediyor. 

Ak Partili İlçe ve belde belediye başkanları Başkan Yağcı’yı makamında ziyaret ederek “Destek” mesajı verdiler. 
Belediye Başkanı Selim Yağcı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Partili Belediye Başkanlarımız, geçtiğimiz gün bir yerel haber sitesinde asılsız olarak yayınlanan haber karşısında, birlik ve beraberlik içinde olduklarını gösterme adına, çok anlamlı bir ziyarette bulundular” ifadelerini kullandı.
AK Parti karşıtı yayın yapan gercekgundem.com isimli haber sitesinin gündeme getirdiği ve ilimizde yayın yapan Yarın Gazetesi’nin de kullandığı referandumda ‘Hayır’ çıkan aralarında Bilecik’in de bulunduğu 7 ilin belediye başkanının istifa ettirileceği yönündeki haberin ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya destek ziyaretleri sürüyor. 
Bu bağlamda, AK Partili Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Dodurga Belediye başkanı Selim Tuna’dan oluşan heyet Selim Yağcı’yı makamında ziyaret ederek desteklerini dile getirdiler. Ziyaretle ilgili konuşan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “AK Partili belediye başkanlarımız, geçtiğimiz gün bir yerel haber sitesinde asılsız olarak yayınlanan haber karşısında, birlik ve beraberlik içinde olduklarını gösterme adına, çok anlamlı bir ziyarette bulundular. Gerçekten bizler ilk günkü aşk ile AK Parti kadroları olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız aynı heyecanla hiç eksilmeden devam edecektir. Başkanlarımızın bu anlamdaki ziyaretleri bizleri son derece onurlandırmıştır, gücümüze güç katmıştır. Hep birlikte daha iyiye daha güzele hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere çalıştığımız bu yolculukta yine el ele gönül gönüle tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet ilkesi çerçevesinde çalışmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanlarımıza bu anlamda gerçekleştirmiş olduğu ziyaret dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.


Bu haber toplam 1351 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.