AK PARTİDE İLÇE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

AK PARTİDE İLÇE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

Ak Partide ilçe kongre süreci devam ediyor. Bayramdan önceki hafta sonu Söğüt, Yenipazar, İnhisar ve Pazaryeri ilçe kongrelerini tamamlayan Ak Parti’de,...

A+A-

Ak Partide ilçe kongre süreci devam ediyor. Bayramdan önceki hafta sonu Söğüt, Yenipazar, İnhisar ve Pazaryeri ilçe kongrelerini tamamlayan Ak Parti’de, Osmaneli ilçe kongresi daha önce belirlenen 17 Eylül 2017 Pazar gününden sonra bir tarihte yapılacak.

AK PARTİDE İLÇE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

İki dönemdir Osmaneli Ak Parti ilçe başkanlığını yürüten Yalçın Karaca’nın aday olmayacağını açıklaması üzerine, yapılacak olan kongrede başkanlık için 6 ilçe başkan aday adayı çıktı. Ak Parti ilçe başkanlığında yapılan toplantıda, Yalçın Karaca’nın aday olmayacağını açıklaması üzerine aday adaylıklarını açıklayanlar için, 28 Ağustos 2017 Pazartesi günü Saat 11.00’de parti binasında temayül yoklaması yapıldı.

AK PARTİDE İLÇE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

Bilindiği üzere, Ak Parti Genel Merkezi, ilçelerde ve illerde adayları belirlemek üzere, teşkilat içerisinde temayül yoklamasına gidiyor. Temayül yoklamasına katılan adayların isimleri Ankara’ya Genel Merkeze götürülerek, aday teke indiriliyor ve kongrelere tek aday ile gidiliyor.

AK PARTİDE İLÇE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

Ak Parti Düzce Milletvekili Bilecik Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İl Genel meclisi Üyesi Hakan Özkan’ın ve teşkilat yöneticileri ile belediye meclisi üyelerinin katıldığı temayül yoklamasında Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanlığı için, Kamil Canyılmaz, Zafer Seyyar, Ali Ağdağ, Mefaret Göbekçi, Erol Cengiz ve Ramazan Gökenç’in aday oldular.

AK PARTİDE İLÇE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

Temayül yoklamasında oyların kullanılmasından sonra, Ak Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir, kullanılan oyları alarak, Ankara’ya hareket etti. Kullanılan oyların Ankara’da Ak Parti Genel Merkezinde açılacağını, sonucun daha sonra adaylara ve teşkilata bildirileceğini söyleyen Koordinatör vekil Ayşe Keşir, “Oyların değerlendirilmesinden sonra, bazı arkadaşlarımızı Ankara’ya çağırarak kendileriyle görüşme yapacağız. Daha sonra İlçe Başkanı adayımızı teke indirerek kongreye gideceğiz. Buradan çıkacak olan adayın etrafında birleşerek, tek vücut olup 2019 seçimlerine hep birlikte yeni bir ruh ve heyecanla hazırlanacağız” dedi.

AK PARTİDE İLÇE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’de yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki en büyük süreç, 2019 yılında yapılacak olan seçimdir. Bugün burada yapılan temayül yoklamasından hangi arkadaşımızın ismi çıkarsa çıksın, onun etrafında kenetlenerek, hep birlikte 2019 seçimlerine hazırlanıp, seçimlerden başarı ile çıkmalıyız. Şu anda muhalefetin 2019 seçimleri ile ilgili olarak henüz bir hazırlığı ve çalışması yok. Fakat Ak Parti olarak bizler her zaman seçimlere hazır bir vaziyette olup bekleyeceğiz. Çünkü 2019 seçimleri çok önemli. Eskiden olduğu gibi %34, %49 değil, bundan sonra %50+1 oy almamız gerekiyor. Bunun içinde daima teşkilatlarımızın diri olması gerekiyor” dedi.

AK PARTİDE İLÇE BAŞKANLIĞINA 6 ADAY

Bu haber toplam 2575 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.