AK PARTİ TEŞKİLATI ANKARA’DA ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

AK PARTİ TEŞKİLATI ANKARA’DA ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

şkanı ve Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı, Anakara’da düzenlenen Milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldılar. Ak Parti Genel Merkezinin...

A+A-

şkanı ve Ak Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı, Anakara’da düzenlenen Milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldılar. 
Ak Parti Genel Merkezinin Ankara’da düzenlediği Milletvekili aday tanıtım ve seçim beyannamesi tanıtım toplantısına katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde partimizden Bilecik Milletvekili adayı olan Selim Yağcı ve Halil Eldemir’i yalnız bırakmamak adına ve onlara destek olma adına Ankara’daki toplantıya katıldık. Teşkilatlarımızla birlik beraberlik içerisinde 24 Haziran seçimlerinde Bilecik’ten iki Milletvekilini de Anakara’ya göndermek için çalışma yapacağız. 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’de, “Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. 24 Haziran seçimleri ülkemizde yönetim sisteminin değişeceği bir seçim olacaktır. Bugün burada Bilecik Milletvekili adaylarımızı tanıttık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel ve Genel Başkanımız 24 Haziran seçimlerinin yol haritasını bizlere söyledi. Bu harita doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, Bilecik’ten iki milletvekili çıkartacağımıza inanıyorum” dedi. 
Ankara’daki toplantıya, Belediye ve İlçe Başkanının yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyesi, parti yönetici ve üyeleri de katıldılar. 


Bu haber toplam 3851 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.