AK PARTİ OSMANELİ KADIN KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

AK PARTİ OSMANELİ KADIN KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları başkanlığında değişim.Osmaneli Ak Parti Kadın Kollarında yaklaşık 3,5 yıldan bu yana Kadın Kolları Başkanlığı...

A+A-

Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları başkanlığında değişim.

Osmaneli Ak Parti Kadın Kollarında yaklaşık 3,5 yıldan bu yana Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Sibel Büyükgüney, görev süresinin dolması nedeniyle, görevini Fatma Kaya’ya devretti.

AK PARTİ OSMANELİ KADIN KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Sibel Büyükgüney, “Yaklaşık 3,5 yıldan bu yana Osmaneli Ak Parti Kadın kolları görevini ifa ettim. Kadın kollarımızın çok değerli üyeleri ve partimizin kadın üyeleri ile birlikte bu dönemde uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Görev sürem boyunca bana yardımlarını esirgemeyen, başta Eski İlçe Başkanımız Yalçın Karaca’ya, Belediye Başkanımız Münür Şahin’e, Yeni İlçe Başkanımız Mefharet Göbekçi’ye teşekkür ediyorum. Görev süremin dolması nedeniyle, arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde, yeni başkan olarak Fatma Kaya kardeşimizi belirledik ve ilçe başkanımıza sunduk. İlçe Başkanımızın Genel Merkezimize teklifiyle de, yeni Başkanımız Fatma Kaya olmuştur. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman partimin ve parti kurullarımın yanında ve destekçisi olacağımı da beyan ediyorum” dedi. Ak Parti Genel Merkezinde Ak Parti Kadın Kolları Genel Merkez Yöneticisi Lütfiye Selva Çam’ın elinden mazbatasını alan yeni başkan Fatma Kaya’da; “Öncelikle benden önce Kadın kollarında görev yapan bütün başkan ve yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Onların bugünlere kadar getirdiği bayrağı bugün bizler teslim alıyoruz. Allah’ın izni, partililerimizin ve hemşehrilerimizin de destekleri ile bayrağı daha da yukarılara dikmek için var gücümüzle çalışacağımızı bildirmek istiyorum. Durmak Yok, Yola Devam” dedi. 

Bu haber toplam 2329 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.