AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATINDAN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATINDAN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan’ın...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan’ın da katıldığı toplantıda, Osmaneli Köy ve Mahalle Muhtarları ile tanıştılar. 

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanlığı binasında 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 10.30’da gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi 22 Eylül 2017 tarihinde yapılan kongre ile göreve gelmiş bulunuyoruz. Ak Parti ilçe teşkilatı olarak muhtarlarımızla tanışma toplantısı düzenledik. Bu toplantıları bundan sonra da rutin hale getirerek devam ettireceğiz. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Uç Beyleri” olarak nitelendirdiği muhtarlarımız, Devlet ile Millet arasında bir köprü vazifesi görmektedirler. Hizmetin temelinde muhtarlarımız vardır. Bugün bu toplantıda hem tanışma, hem de Osmaneli ve köyleri hakkında hizmet konusunda görüş alışverişinde bulunacağız. Muhtarlarımızın varsa sorunlarını dinleyip, Belediye Başkanımızın ve İl Genel Meclisi Üyemizin sorunları çözme konusunda yardımcı olmalarını sağlayacağız. 15 Yıllık Ak Parti İktidarları döneminde Osmaneli’nin köylerine ve merkezine gelen hizmetlere yenilerini eklemek, köylerimizin daha refah içerisinde olmalarını sağlamak için, muhtarlarımızla her zaman istişare halinde olacağız. Ben dün kutladığımız Muhtarlar günü münasebetiyle, muhtarlarımızın gününü bir kez daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 
Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, muhtarların köylerindeki sorunlarını teke tek dinleyerek not aldılar ve çözüm konusunda çalışmaları başlatacaklarını söylediler. 


Bu haber toplam 1646 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.