AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

AK PARTİ OSMANELİ İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı seçim zaferini kutladı.24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri sonuçlarının açıklanmasının...

A+A-

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı seçim zaferini kutladı.
24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı önünde toplanan kalabalık seçim zaferini kutladı. 

Havai fişek, meşale ve bayraklarla ilçe teşkilatı binası önünde seçim zaferini kutlayan kalabalık daha sonrasın ilçede zafer yürüyüşünde bulundu .

ak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(1).jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin seçim sonuçları il ilgili olarak  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan %55, Milletvekilliği % 56 Osmaneli halkının her şeyin farkında olduğunu,l iderine ve partisine sahip çıkarak istikrarda devam dediğini belirtti.

ak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(2).jpg
Başkan Şahin "1075 Yılından günümüze kesintisiz Türk kenti Osmaneli" şehitlerine sahip çıktı. Katil Öcalan'a sahip çıkan, terörün destekçisi ve üzerine şehit kanı bulaşmış Demirtaş'a özgürlük diyenlere, emperyalistlerle işbirliği yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerini sızlatanlara cevabını bugün Osmaneli halkı sandıkta verdi.

ak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(3).jpg

Büyük Türkiye, lider ülke Türkiye yolunda devam diyerek, lideri Recep Tayyip Erdoğan'a destek oldu. Türk Dünya'sı,İslam alemi ve ezilen halkların umudu büyük Türkiye yolunda, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile ilerlemeye devam edeceğiz. Seçim sonuçları inşallah birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, teröre ve teröre destek olanlara, emperyalist dış güçlerle işbirliği yapan içerdeki hainlere halkımız haddini bildirdi. Kandil'de ki, Afrin'de ki,Suriye'de ki,Irak'ta ki kahraman Türk silahlı kuvvetlerine ve kahraman polislerine halkımız seçimlerde devam diyerek destek oldu. 

ak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(4).jpg
Cumhur ittifakı ortakları MHP ve BBP de teşekkür eden başkan Şahin ,birlik ve beraberliğimiz daim olsun dedi. Ak Parti ilçe başkanına, yönetimine, gençlik ve kadın kolları başkanlarına, yönetimlere, eski ilçe başkanlarına, il genel meclisi üyesine ve tüm Ak parti Teşkilatı'na oyları ile destek olan tüm Osmaneli'lere teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

ak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(6).jpgak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(7).jpgak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(8).jpgak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(5).jpg

ak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(9).jpgak-parti-osmaneli-ilce-teskilati-secim-zaferini-kutladi-(10).jpg

Bu haber toplam 5292 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum