AK PARTİ OSMANELİ İLÇE BAŞKANI YALÇIN KARACA “HER YIL BİR ÖNCEKİ YILDAN DAHA İYİ OLACAK”

AK PARTİ OSMANELİ İLÇE BAŞKANI YALÇIN KARACA “HER YIL BİR ÖNCEKİ YILDAN DAHA İYİ OLACAK”

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte istişare toplantısı yaptı.Yılın...

A+A-

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte istişare toplantısı yaptı.

Yılın son gününde Ak Parti Osmaneli ilçe binasında toplanan, Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte, 2016 yılının bir değerlendirmesini yaptıklarını söyleyen Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, “Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte 2016 yılında Osmaneli Belediyesi olarak yapılan çalışmalar hakkında bir değerlendirme yaptık. Parti teşkilatı olarak Belediye Başkanımızdan ve Belediye Meclis üyelerimizden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ak Parti Osmaneli ilçe başkanı olarak, Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis üyelerimize, 2016 yılında gerçekleştirmiş oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Osmaneli Belediyesi olarak 2017 yılında yapılacak olan hizmet ve çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunduk. Osmaneli ilçemize yapılacak olan projeleri konuştuk. Allah’ın izni ile Osmaneli Belediyesi her yıl hizmetlerini katlayarak yoluna devam edecektir. Her gelen yeni yıl, bir önceki yıldan daha güzel olacaktır. Sadece Osmaneli merkezine değil, Belediye Başkanımızın köylerimize de yapmış olduğu yardım ve hizmetlerden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.  


Bu haber toplam 2914 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.