AK PARTİ HATİPLERİ SAHAYA İNMEYE BAŞLADI

AK PARTİ HATİPLERİ SAHAYA İNMEYE BAŞLADI

TBMM’nden geçerek 16 Nisan’da referandumda oylanacak olan Anayasa değişikliği paketi çalışmaları kapsamında, Ak Parti hatipleri sahaya inmeye başladı.Önceki...

A+A-

TBMM’nden geçerek 16 Nisan’da referandumda oylanacak olan Anayasa değişikliği paketi çalışmaları kapsamında, Ak Parti hatipleri sahaya inmeye başladı.

Önceki gün Bayırköy Beldesinde yeni Anayasa değişikliği ile ilgili olarak yapılan toplantıya Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Ak Parti’nin hatipleri katıldı. Bayırköy Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya kalabalık bir şekilde Bayırköy’lü vatandaşlar da katıldılar. Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık toplantıda yaptığı konuşmada, “Referandum çalışmalarımızın startını 25 Şubat’ta Başbakanımızın da katılacağı Ankara’daki büyük toplantı ile vereceğiz. Fakat biz il teşkilatı olarak şimdiden çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Yeni Anayasa değişikliği ile ilgili olarak parti hatiplerimiz vatandaşlarımızı bilgilendiriyorlar. Yeni Anayasanın referandumda halkımızın büyük teveccühü ile geçeceğine inanıyorum” dedi. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’da, “İl Başkanımızın da katıldığı toplantıda Bayırköy’lü hemşerilerimize yeni anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler verildi. Ben toplantıya katılan bütün hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bu çalışmalarımızın neticesini İnşallah 16 Nisan’da alacağız” dedi. 


Bu haber toplam 2077 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.