AK KADINLAR KÖYLERDE

AK KADINLAR KÖYLERDE

Osmaneli Ak Parti Kadın Kolları Ak Kadın Kadınlar, köy gezilerine başladılar.Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri, Osmaneli’nin...

A+A-

Osmaneli Ak Parti Kadın Kolları Ak Kadın Kadınlar, köy gezilerine başladılar.

Ak Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri, Osmaneli’nin köylerine geziler düzenleyerek, vatandaşlarla bire bir sohbet edip onların evlerine konuk oluyorlar. Geçtiğimiz akşam Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Avukat Özlem Kıral’ın annesinin köyü olan Yeşilçimen’den gezilerine başlayan Ak Kadınlar, köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet ettiler.

ak-kadinlar.jpg

 Yeşilçimen köyü Muhtarı ile köye düğün salonu yapılması konusunda istişarede bulunan Ak Kadınlara, Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi’de refakat etti. Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya köy gezileri ile ilgili olarak, “Ak Parti olarak 15 yıldan bu yana vatandaşlarımızla iç içe olarak onların hem neşesine, hem de kederlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Köy gezilerimizde köylerimizde yaşayan ve çiftçilik yapan vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin varsa sorunlarını dinleyip, çare üretmeye çalışıyoruz.  Gezilerimize Yeşilçimen köyümüzden başladık. Yeşil Çimen aynı zamanda Başkan Yardımcımız Avukata Özlem Hanımın da annesinin köyüdür. Köyde yapılması planlanan Düşün salonu ile ilgili olarak muhtarımızla ve hemşehrilerimizle istişarede bulunduk. Daha sonra evlere konuk olduk. Bizleri çok güzel ağırlayan, evlerinde misafir eden Yeşilçimen’li hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu gezilerimiz bundan sonra da devam edecektir. Köy gezimizde bizlere refakat eden ilçe Başkanımız Mefharet Göbekçi’ye de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

ak-kadinlar-2.jpg

Bu haber toplam 21041 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.