AİLE KABRİSTANLIĞI OLUŞTURULUYOR

AİLE KABRİSTANLIĞI OLUŞTURULUYOR

Osmaneli Belediyesi cenazelerde vatandaşlara vermiş olduğu hizmetlerin yanına bir hizmet daha ekledi. Vatandaşların cenazelerinde mezar yerinden ve mezar...

A+A-

Osmaneli Belediyesi cenazelerde vatandaşlara vermiş olduğu hizmetlerin yanına bir hizmet daha ekledi. 
Vatandaşların cenazelerinde mezar yerinden ve mezar kazma işçiliğinden hiçbir ücret almayan Osmaneli Belediyesi, ayrıca cenazeye katılanlar için cenaze sahipleri adına ücretsiz pide de yaptırıyor. Mezar tahtasından cenaze kefenine kadar her türlü hizmeti sunan Osmaneli Belediyesi, şimdide mezarlıkta aile mezarlığı uygulamasına geçiyor. 
Aile kabristanlığı yapmak isteyen vatandaşlar, Osmaneli Belediyesine müracaat ederek, mezarlıktan kendileri ve aileleri için mezar yeri ayırtabilecekler.  Cüz-i bir miktar ücret karşılığında vatandaşlara mezar yeri belirlenecek. Alınacak bu ücretin yine mezarlık için ayrılacağını söyleyen belediye yetkilileri, “Vatandaşlarımız kabirde de aileleri ile birlikte olmak isteyebilirler. Bu nedenle ilçe mezarlığımızda aile kabristanlığı ayıracağız. 4 veya beş kişilik aile kabristanlıkları oluşturup, bunları dileyen vatandaşlarımıza cüz-i bir miktar para karşılığında vereceğiz. Buradan gelecek olan geliri, yine mezarlık için ve cenaze hizmetleri için kullanacağız” dediler. 

 


Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.