'AĞIR SORUMLULUKLARIMIZ VAR'

'AĞIR SORUMLULUKLARIMIZ VAR'

Vali Süleyman Elban, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanlığını ziyaret etti. İl Özel İdaresi'nde İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen...

A+A-

Vali Süleyman Elban, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanlığını ziyaret etti. 

İl Özel İdaresi'nde İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Ağustos ayı dördüncü birleşimine katılan Vali Elban, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulundu. İl Genel Meclis üyelerinse seslenen Vali Elban,"Kahraman milletimizin bize yüklediği ağır sorumluluklarımız var. Onlara layık olmak ve hizmet edebilmek için daha fazla mesai sarf etmemiz ve dikkatli davranmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Vali Elban, 20 gün önce çok menfur bir olayla ülkenin karşı karşıya kaldığını ve sonuncunda da 237 kişinin şehit olduğunu ve binlerce insanın da tedavilerinin devam ettiğini anımsatarak, darbe girişiminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu. 

15 Temmuz'da kaybedilenlerin yanı sıra milli birlik ve beraberliğin daha da güçlendiğini ifade eden Vali Elban, "Dolayısıyla bu acı hatırayı unutmak gibi bir düşüncemiz yok. Ama bu işi organize eden başta üst akıllar olmak üzere herkese doğru cevap vermek ve bu birlikteliğimizi daha güçlü tutabilmek için elimizden geldiğince hem kendi işimizi hem de bize verilen diğer işleri hakkıyla yapmak zorundayız." dedi. 

Tevdi edilen görevleri ve kaynakları halkın yararına kullanmak için her zamankinden daha fazla çaba sarf edilmesi ve itina gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Elban, şöyle konuştu:  

"Kahraman milletimizin bize yüklediği ağır bir sorumluluk var. Dolayısıyla onlara daha fazla layık olmak ve hizmet edebilmek için daha fazla mesai sarf etmemiz ve dikkatli davranmamız gerekiyor. Mevcut kaynaklarımızı daha etkili, verimli ve ekonomik kullanma mecburiyeti ortaya çıkıyor. Bu sorumluluk bilinciyle yapacağımız çalışmalarda da buna göre hareket etmemiz gerekiyor. Kullandığımız kaynak, bütçe yada diğer imkanların başka yerlerde kullanılan imkan ve bütçelerle kıyasladığında belki az ve sembolik gelebilir. Ama bunları hiç küçümsemeyin, çünkü küçük kıvılcımlarla konan tuğla ve vurulan bir kazmayla önemli işler ve eserler çıkmış zamanında. Belirli hedeflerimiz, hayata geçirilmesini düşündüğümüz projeler ya da bir kısım sorunlar var. Dolayısıyla her birimiz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Hepimiz vatandaşın hayatının kolaylaşmasını, refah seviyesinin ve hayat standardının artmasını istiyoruz. Yapacağımız işlerin de aynı zamanda ülkemiz ekonomisine de katkı olmasını istiyoruz. Bizim hedefimiz ve amacımız hizmet bayrağını olduğu yerden daha ileriye ve yükseğe taşıyabilmek."

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.