AĞAÇ KATİLLERİ İŞ BAŞINDA

AĞAÇ KATİLLERİ İŞ BAŞINDA

Osmaneli Belediyesi üç yıldan bu yana, Osmaneli’de birçok hizmeti gerçekleştirirken, Osmaneli’ye de yaklaşık 75 Bin Adet Ağaç dikti. Osmaneli Belediyesinin...

A+A-

Osmaneli Belediyesi üç yıldan bu yana, Osmaneli’de birçok hizmeti gerçekleştirirken, Osmaneli’ye de yaklaşık 75 Bin Adet Ağaç dikti. Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu en önemli hizmetlerin başında gelen Osmaneli’yi ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları halen devam etmektedir. Osmaneli’ye dikilen bu ağaçların geleceğe güzel bir Osmaneli bırakma anlamında büyük önemi var.

Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu hizmetler, Osmaneli’de yaşayan bizlerin ceplerinden, bizlerin ödediği vergilerden karşılanmaktadır. Fakat son günlerde Osmaneli’de bazı ağaç katilleri, Belediyenin dikmiş olduğu ağaçları kırmakta, fidanlara zarar vermektedirler. Osmaneli Belediyesi arıtma tesisinin karşısında, mezbahanın yanında gece alkol alan bazı kişiler, alkol kutuları ile etrafı kirletirken, dikilen ağaçları da kırarak etrafa zarar vermişler. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in bizzat tespit ederek fotoğrafladığı parkın durumu konusunda Başkan Şahin, “Yazıktır günahtır, bizler gelecek nesillerimize daha güzel, daha yeşil bir Osmaneli bırakabilmek için binlerce lira vererek bu fidanları alıyoruz ve dikiyoruz. Üç yıldan buyana yaklaşık Yetmiş beş bin fidan diktik. Bu fidanları koruması gerekenler Osmaneli’li hemşerilerimizdir. Fakat bazıları ne yazık ki korunması gereken değerlerimize özellikle zarar vererek, Osmaneli’ye, ve Osmaneli’de yaşayanlara ihanet etmektedirler” dedi.

agac-katilleri-is-basinda-(1).jpgagac-katilleri-is-basinda-(2).jpgagac-katilleri-is-basinda-(3).jpg

 

Bu haber toplam 2966 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.