AFERİM ÇOCUKLAR SİZE

AFERİM ÇOCUKLAR SİZE

Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yolda buldukları içinde kimlik ve dolar olan cüzdanı belediyeye getirerek teslim ettiler. Osmaneli Şehit...

A+A-

Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yolda buldukları içinde kimlik ve dolar olan cüzdanı belediyeye getirerek teslim ettiler. 
Osmaneli Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu 5 ve 6 sınıfına giden Ebrar Albayrak, Damlanur İyar, Nisa Fırat ve Tuğba Beytekin, Yunus Söylet Caddesinde buldukları içinde kimlik ve dolar olan cüzdanı belediyeye getirerek belediye başkan yardımcısı Hayati Kaba'ya teslim ettiler. Çocukların bu duyarlı davranışlarına teşekkür eden belediye başkan yardımcısı Hayati Kaba, "Çocuklarımızı bu davranışlarından dolayı canı gönülden tebrik ediyorum. Bütün büyüklere örnek olacak bu tutumlarından dolayı kutluyorum. Çocuklarımız böyle yetiştiği müddetçe yarınlarımızdan şüphemiz ve korkumuz yoktur. Yolda buldukları cüzdanı içini dahi açmadan belediyeye getirip teslim eden çocukları yetiştiren başta ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum" dedi. Belediye başkan yardımcısı Hayati Kaba  sahibine teslim edilmek üzere cüzdanı öğrencilerden teslim aldı.


Bu haber toplam 2202 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.