ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

24 Haziran seçimleri öncesinde Bilecik 27.dönem milletvekili adayları arasında İYİ Partiden 2. sıra adayı Batuhan Atalay Bilecik milletvekilliği adaylığından...

A+A-

24 Haziran seçimleri öncesinde Bilecik 27.dönem milletvekili adayları arasında İYİ Partiden 2. sıra adayı Batuhan Atalay Bilecik milletvekilliği adaylığından çekildiğini bildirdi.

iyi-parti-aday.jpg

Atalay, Bozüyük Haberlere yaptığı açıklamada,”Beraber yola çıktığım gönül dostlarım, ağabeylerim, ablalarım, ideolojim gereği listede kadınları ve gençleri görmeyi umuyordum, milletvekili adayı olarak gösterilmemden onur ve gurur duydum. Samimi olmak gerekirse sıramdan memnunum, sıralama önemli değil fakat bir bayanla yola çıkmak isterdim. Genel merkezimizin takdiri bu yönde oldu. Tabi ki ben partimiz ve genel başkanımız adına çalışmaya devam edeceğim. Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız ve Allah’ın izniyle Bilecik’ten en az bir vekil göndereceğiz. Ben ise ideolojim gereği kadınları ve gençleri savunmaya devam edeceğim. İdeolojime bağlı kalmak benim için çok önemli bu nedenle 27. Dönem milletvekilliği adaylığından çekilme kararı aldım. Partim adına ve inançlarım uğrunda çalışmayı sürdüreceğim.” dedi.

Atalay’ın milletvekili adaylığından çekilmesinin ardından ne olacağı merak konusu oldu.

Bu haber toplam 4901 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.