AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Geçtiğimiz hafta içerisinde Osmaneli çöplüğünde çıkan yangın ile ilgili olarak konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, açtı ağzını yumdu...

A+A-


Geçtiğimiz hafta içerisinde Osmaneli çöplüğünde çıkan yangın ile ilgili olarak konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, açtı ağzını yumdu gözünü. Başkan Şahin, “Çöplükte yangın çıkaranları Allah’a havale ediyoruz” dedi
Başkan Şahin çöplük yangını ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “On Beş gündür bir veya birkaç hainin yaktığı, sonrada uzaktan seyredip oraya buraya şikâyette bulunulan bir süreç yaşadık. Bir veya birkaç şerefsizin pisliğini temizlemek için tüm ekip seferber olduk. Belediye kaynaklarından harcama yapmak zorunda kaldık.

18813452_1871124406437427_3169435151142934949_n.jpg
Osmaneli belediyesinin Allah’ın izni ile gücü bunlara yeter. Sosyal medyadan bu şerefsizlerle ortak hareket edip, bu olayı fırsat bilip belediyemize hakaret edenlerde bu hainlerden farksızdır. Onları biliyoruz ve sosyal medya üzerinden delikanlılık yapıp karşılaştığımızda methiyeler düzmenin sahtekârlık olduğunu onlarında bilmelerini istiyoruz.
Özellikle dumandan ve çöpten rahatsız olan Toki halkından özür diliyoruz. Bize Bilecik belediyeler birliğinin atık arıtma tesisini yapan BİOSUN A.Ş.  verdiği sözleri tutarsa çöp sahası bu yıl kapatılacak. Bizleri de bıktıran bu süreci sonlandırmak zorunda kalmayız inşallah. Toki halkına bir kaç kez BİOSUN’A güvenerek söz verdik ancak mahcup olduğumuzu da ifade etmek isterim.
İnşallah belediyemize verilen sözler tutulur ve çöp alanı sorun olmaktan çıkar. Tersi olursa Osmaneli belediyesi olarak kendi imkânlarımızla konuya çözüm üretecek güce de sahibiz. Diğer taraftan Toki de doğalgaz inşallah bu sene bitecek. Osmaneli bir kaç küçük alan dışında biten doğalgaz Toki yede gelmiş olacak.
Bir kez daha özellikle Toki sakinlerinden özür diliyor, konuyu çok yakında temelden çözeceğimizi ve bu alanı Osmaneli’ye yakışan piknik ve orman alanı yapacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi. 


Bu haber toplam 4095 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum