75. YIL ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

75. YIL ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli 75.Yıl Anadolu Lisesi' nde İlçe Milli Eğitim Müdürü, Mahmut Ekinci, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli 75.Yıl Anadolu Lisesi' nde İlçe Milli Eğitim Müdürü, Mahmut Ekinci, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerinin hazır bulunduğu 12. sınıfların mezuniyeti için düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.
Kaymakam Yavuz törende yaptığı konuşmasında;
"Mezun olacak olan öğrencilerimizin bu güzel mezuniyet törenleri bizleri sevindirmiştir. Öğrencilerimizin girecekleri üniversite sınavında başarılı olacaklarına inanıyorum. Ancak buradan kıymetli velilerimize de şunu belirtmek isterim ki, ilk yıllarında istedikleri bölümlere yerleşemeyen çocuklarımızın okuma azimlerinin sonlandırılmaması gerekir. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki Üniversite hayatların da başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun" ifadelerinde bulundu.
Kaymakam Yavuz, Okul birincisi Buket Karışan' ın plaket ve mezuniyet belgesini ve mezun olan öğrencilerin diplomalarını verdi. Başarılarının devamını diledi.

,-004.jpg

 

Bu haber toplam 2878 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.