5 YILDA 14 MİLYON TL TASARRUF

5 YILDA 14 MİLYON TL TASARRUF

İşkur ve Üniversitgeler ile işbirliği içerisinde yapılan çalışmalarla, 5 yılda Osmaneli Belediyesinin 14 Milyon TL tasarruf ettiğini, bu paranın da...

A+A-

İşkur ve Üniversitgeler ile işbirliği içerisinde yapılan çalışmalarla, 5 yılda Osmaneli Belediyesinin 14 Milyon TL tasarruf ettiğini, bu paranın da Osmaneli’ye gelir olarak girdiğini söyleyen Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; 
“Osmaneli Belediyesi olarak çok önemsediğimiz ve değerlendirdiğimiz İŞKUR ile TYP projeleriyle Osmaneli’de çok güzel ve çok takdir edilen hizmetleri gerçekleştirdik. Osmaneli Belediyesi 2014 Martı’ndan bu yana Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisimiz, Restorasyon Çalışmalarımız, Park, bahçe, spor tesisileri, Ağaçlandırma, Yol yapımı, Sürekli Eğitim Merkezi, Çevre Temizliği vb tüm alanlarda İŞKUR desteklerinden yararlanarak güzel projeler gerçekleştirdik. Bu projelerle ciddi ses getirdik ve ödüller aldık.
Ekonomik olarakta İŞKUR ile yaptığımız projelerden büyük katkı sağladık.
Bir taraftan ortalama yıllık 1.800.000-TL maliyetli işçi ihtiyacımızı belediyemizin kasasından tek kuruş çıkmadan İŞKUR dan TYP prorejeleri ile sağladık. Görev yaptığımız 2014-2019 döneminde işçilikten sağladığımız fayda 9.000.000-TL civarında olmaktadır. Bu rakam Osmaneli'de çalışanların cebine girerken ilçe ekonomimize de 9.000.000.-TL katkı sağladı. Osmaneli Belediyesi üniversitelerle birlikte, nitelikli yönetici kadrosuyla ve işinin ehli belediye başkanı ile örnek alınan belediyedir. Ve taraflı tarafsız bölgemizde takdir edilen hizmetleri, projeleri gerçekleştirmiş belediyedir.
İŞKUR müdürümüz Ayhan Tozan ile işbirliğimiz "Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde"de sürmektedir. Eğitim projelerimize İŞKUR desteği yıllık 1.000.000.-TL yi, 5 yıllık ise 5.000.000.-TL yi bulmaktadır. İŞKUR’dan eğitim ve TYP projeleri ile sağladığımız toplam destek 14.000.000.-TL yi bulmaktadır.
İŞKUR ile yaptığımız TYP projesi ile öncelik kasım ayında belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerimizden olmak üzere 40 kişiye 17 Aralıktan başlayarak 6 aylık iş olanağı sağlamış olduk. Son TYP projesiyle Osmaneli’de restorasyon, park ve bahçe, altyapı, ağaç dikimi vb alanlarda hizmetlere devam edeceğiz.
Bu TYP programı için büyük çaba harcayan Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Fikret Karabıyık, İŞKUR Müdürümüz Ayhan Tozan’a teşekkür ediyoruz” dedi. 

 


Bu haber toplam 2354 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum