40 KİŞİ İŞBAŞI YAPTI

40 KİŞİ İŞBAŞI YAPTI

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik İŞKUR İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince, 40 işçi Osmaneli Belediyesinde işbaşı yaptılar. Osmaneli...

A+A-

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik İŞKUR İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince, 40 işçi Osmaneli Belediyesinde işbaşı yaptılar. 
Osmaneli Belediyesine işbaşı yapan 40 işçinin maaşları İŞKUR tarafından ödenecek. 6 Ay istihdam edilecek olan işçilere hayırlı olsun temennisinde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Belediyemiz ile İŞKUR arasında yapılan protokol ile bugün itibariyle belediyemize işbaşı yapmış oldunuz. Devletimizin ve Belediyemizin vatandaşlarımıza sunmuş olduğu bu hizmetten bu yıl sizler faydalanacaksınız. Osmaneli hepimizin, bizler Osmaneli’de yaşıyoruz. Daha güzel bir Osmaneli’de yaşamak, daha yeşil, havası daha temiz bir Osmaneli’de yaşamak hepimizin hakkı. Sizlerinde bu bilinçle çalışacağınıza, hep birlikte daha güzel bir Osmaneli meydana getireceğimize inanıyorum. Hepinize hayırlı olsun, hepinize hayırlı işler diliyorum” dedi.  Belediye İŞKUR işbirliğinde işe alınan işçiler de Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e kendilerine iş imkanı sağladıkları için teşekkür ettiler. 

 


Bu haber toplam 22732 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.