4 YILDA 87 PROJE BİTİRDİK

4 YILDA 87 PROJE BİTİRDİK

SAKARYA GAZETESİNİ ZİYARET EDEN BAŞKAN BAKICI“4 YILDA 87 PROJE BİTİRDİK”

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bir dizi ziyaretler yapmak için geldiği Bilecik’te, Erdallar Gurubunun Amiral Gemisi SAKARYA GAZETESİNİ de ziyaret etti. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, SAKARYA GAZETESİ Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal ve OSMANELİ HABER GAZETESİ sahibi Mehmet Erdal ile görüşerek, önemli açıklamalarda bulundu. 
Başkan Bakıcı, 4 yıllık görev süresi içerisinde 87 projenin tamamlandığını anlattı. Belediye başkanlığı için kısa sayılabilecek 4 yılda hayata geçirilen 87 proje ‘Az zamanda çok iş’ olarak yorumlandı. 
 ‘BOZÜYÜK DEĞİŞİYOR, GÜÇLENİYOR’
Belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Başkan Bakıcı, 4 yılda 87 projeyi Bozüyük’e kazandırdıklarını anlattı. Yapımı devam eden ve yapımına başlanacak daha birçok projelerinin olduğunu ifade eden Bakıcı, Bozüyük’e güzel eserler bırakmanın Bozüyüklülere hizmet etmenin kendisine gurur verdiğini söyledi. Bozüyük’ün değişmeye ve gelişmeye devam ettiğini dile getiren Bakıcı, Bozüyük Belediyesi’nce gerçekleştirilen çalışmaların kamuoyuna duyurulmasına katkı sağlayan gazetemize de teşekkür etti. 
‘MOBİL BİLDİRİM ÇOK GÜZEL OLDU’ 
Ayrıca Başkan Bakıcı, Sakarya Gazetesini ve haber sitesini yakından takip ettiğini dile getirerek haber sitesinin mobil uygulamasının ve bildirim özelliğinin okurlar için büyük bir hizmet olduğunu kaydetti. Uygulamanın bildirim özelliği sayesinde Bilecik’le ilgili son dakika gelişmelerini ve öne çıkan haberleri rahatlıkla takip edebildiğini ifade eden Bakıcı, “Mobil uygulamanız ve özellikle bildirim özelliği çok güzel bir hizmet oldu” ifadesini kullandı. 
'İLİN EN BÜYÜĞÜ SAKARYA GAZETESİ'
Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da gazete çalışmaları ve matbaa tesisleri hakkında Bakıcı’ya kısa bilgiler aktardı. Erdallar Basın Kuruluşları'nın öncüsü Sakarya Gazetesi'nin ilin en çok okunan, satan ve takip edilen gazetesi olma unvanını elinde tuttuğuna dikkat çeken Erdal,"Marka tescilli haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr'de Bilecik'in en çok takip edilen haber portalı" şeklinde konuştu.
Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, matbaa tesisiyle ilgili bilgiler vererek sürdürdüğü konuşmasında,"Matbaa tesisimizi de büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Makine parkurumuz civardaki birçok ildeki matbaalardan daha iyi durumda. Siparişlerimizin yüzde yüze yakınını kendi tesisimizde hazırlayabiliyoruz. Kâğıtla yapılabilecek her işi yapabiliriz diyebilirim" dedi. 
Erdal, ziyaretlerinden ötürü Bakıcı'ya teşekkür etti. 

 


Bu haber toplam 1610 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.