3273 ÖĞENCİ YAZ TATİLİNE BAŞLADI

3273 ÖĞENCİ YAZ TATİLİNE BAŞLADI

Tüm yurtta olduğu gibi, Osmaneli’de de 3273 öğrenci ve 227 öğretmen ve idareci okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatiline girdiler. 2018-2019 Eğitim...

A+A-

Tüm yurtta olduğu gibi, Osmaneli’de de 3273 öğrenci ve 227 öğretmen ve idareci okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatiline girdiler. 
2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte, Osmaneli İlkokulunda karne töreni düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz^’ın katıldığı törenle, öğrencilere karneleri verildi. Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz karne töreninde öğrencilere seslenerek, “İyi eğitim, iyi bir hayat demektir. İlkokulda aldığını eğitim çok önemlidir. Bu eğitim sizleri Üniversiteye kadar başarılı bir şekilde götürecektir. Yaz tatili döneminizi çok iyi dinlenerek ve bol bol kitap okuyarak geçirmenizi diliyorum. Anne ve Babalarınızı üzmeden hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi. Daha sonra protokol üyeleri öğrencilere karnelerini dağıttılar. Kaymakam Yavuz ve Protokol üyeleri öğetmenler ve öğrenciler tarafından Osmaneli İlkokulunun bahçesinde oluşturuşan serayı gezdiler. Serada üretilen ürünleri incelediler. 

 


Bu haber toplam 1251 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.