2018 YILI BÜTÇESİ 20 MİLYON TL

2018 YILI BÜTÇESİ 20 MİLYON TL

2017’NİN SON BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI2018 YILI BÜTÇESİ 20 MİLYON TL

A+A-

Osmaneli Belediyesi Belediye Meclisi 2017 yılının son toplantısını 05 Aralık 2017 Salı günü Saat 17.00’da yaptı.

Osmaneli Belediyesi gündemdeki 6 maddeyi görüşmek üzere Belediye Başkanı Münür Şahin başkanlığında toplandı. Belediye Başkanı Münür Şahin gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce çalışmalarla ilgili meclis üyelerine kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı. Başkan Şahin konuşmasında, “Bildiğiniz gibi Şehir içinden geçen bölünmüş yolun yapımı devam ediyor. Yılsonunda bitmesi planlanan yolun, NATO boru hattının deplase olması nedeniyle biraz aksadı. Hal ve otogar binalarının zemin etüdünü bitirmiş bulunuyoruz. Çok yakın bir zamanda ihale edilecektir. Yine hayvan barınağımızın inşaatı süratle devam ediyor. Diğer rutin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde Marmara Belediyeler Birliği tarafından Belediyemize İçmeler projemizden dolayı Altın Karınca Ödülü verildi. Başta siz değerli meclis üyelerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şahin konuşmasının ardından Gündem maddelerinin görüşmesine geçti. 2018 yılı Gelir ve Gider Bütçesinin 20 Milyon TL olduğunu açıklayan Başkan Şahin 2018 yılında bu bütçenin gerçekleşmesi için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi. 2018 Yılı Bütçesi Oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesinde yer alan Hibe Araç Alımı görüşüldü. CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Dinçer Hibe araç alımına Ret oyu verirken diğer belediye meclisi üyeleri kabul oyu verdiler ve madde oy çokluğu ile kabul edildi. CHP Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Dinçer Ret oyu verme gerekçesi olarak, “Geçmişte de hibe araç karşılığında bazılarına imtiyaz sağlandığını, şimdide böyle bir durumun olması olasılığına karşı ret oyu veriyorum” dedi.

Gündemin 5 Maddesi olan Ücret tarifelerinin görüşülmesi ve 6. Maddesi olan Hesap aktarımları da Oy Birliği ile kabul edildi. Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba’nın önerisi ile yurt dışına çıkma izninin oylanması maddesi gündeme eklendi. Bu maddenin oylanmasına Ak Parti Belediye Meclisi üyesi Şaban Güdem Ret oyu verirken, diğer bütün belediye meclisi üyeleri evet oyu verildiler ve madde oy çokluğu ile kabul edildi.  

Bu haber toplam 1602 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.