2017 YATIRIM YILI OLACAK

2017 YATIRIM YILI OLACAK

AK PARTİ OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ HAKAN ÖZKAN 2017 YATIRIM YILI OLACAK

A+A-

Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve   AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca ile birlikte Eskişehir Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrettin Baysal’ı makamında ziyaret etti. İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca ile birlikte Bölge Müdürü Hayrettin Baysal ile Osmaneli ilçemizin Devlet Su İşleri yatırımlarını görüştü.
Son derece yararlı geçen görüşmede İl Genel Meclisi Üyesi Özkan Osmaneli'de yapımı devam eden ve yeni yapılacak olan yatırımlar ile ilgili olarak DSİ Bölge Müdürü Baysal'dan eksikliklerin tamamlanmasını ve yeni yatırımların bir an önce başlatılmasını istedi. 
Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Osmaneli'ye yapılacak olan yatırımlarla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; DSİ Bölge Müdürümüz Hayrettin Baysal'a Osmaneli ile ilgili olarak aşağıdaki konuları ilettik. Belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla birlikte, DSİ Bölge müdürümüzden yapılmakta olan hizmetlere malzeme konusunda söz aldık. Yine Osmaneli'ye yapılacak olan hizmetlerin önümüzdeki günlerde başlanması için söz aldık. Müdür beyle konuştuğumuz konular arasında  
1-Oğulpaşa Göleti kapalı sulama sistemi için gerek duyulan boru ve eklentilerinin sağlanması konusunda Devlet Su İşleri kurumu, gerekli mali desteği sağlayacak.
2-Çerkeşli Göleti kapalı sulama sistemi için devam eden yatırımlar ve sistemin sonuçlandırılmasına yönelik destekler Devlet Su İşleri tarafından sağlanmaya devam edilecek.
3-Ağlan Göleti ana gövde yatırımı Devlet Su İşleri tarafından programlanan şekilde devam ediyor.
4-Kemaliye sulama sisteminden köylerimizin yararlanması konusu karşılıklı değerlendirildi. Su miktarı istenilen seviyeyi sağlarsa köylerimizin yararlanabileceği projeye dönüşebilecek.
5-Soğucakpınar Göleti yatırımı planlandığı gibi devam ediyor.
6-Soğucakpınar sınırları içinde Göynük Çayı üzerine baraj yapılması için su ölçümleri tamamlandı. Barajın yapılması planlandı ve yatırımı önümüzdeki günlerde başlayacak.
7-Kızılöz Sulama Göleti su miktarı yeterli çıktığından planlama içine alındı ve yatırımı önümüzdeki günlerde başlayacak.
8-Büyük Yenice Köyü yakınlarına yapılması düşünülen Gölet için su miktarı yetersiz görüldü. Bu yatırım bekleyecek, su ölçümleri devam edecek.
9-Osmaneli Belediyesi sınırları içerisinde Kapakça Sel Önleme Göleti ve Hasanabdal Sel Önleme Göletleri çalışmaları yeniden başlayacak. Belediyemizce de desteklenecek bu iki gölet projesi ile Osmaneli’nde her zaman sel tehdidi olan iki dere kontrol altına alınmış olacak.
10-Osmaneli Belediyesince elektrik üretme için Devlet Su İşleri’nden de gerekli izin alındı. Amaç Osmaneli Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu elektriği Belediye’nin kendi tesislerinde üretmektir" dedi. 
Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan DSİ Bölge müdürü Hayrettin Baysal'a Osmaneli'ye yapılacak olan hizmetlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti. 


Bu haber toplam 2189 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.