1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR KALECİSİ METE AKTEMUR "BENİM CEZA ALMAMI İSTEYEN BİRİLERİ VAR"

1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR KALECİSİ METE AKTEMUR "BENİM CEZA ALMAMI İSTEYEN BİRİLERİ VAR"

Bilecik 1. Amatör Küme takımlarından 1308 Osmaneli Belediyespor'un başarılı kalecisi Mete Aktemur, son günlerde Bilecik'te yayın yapan bir internet haber...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme takımlarından 1308 Osmaneli Belediyespor'un başarılı kalecisi Mete Aktemur, son günlerde Bilecik'te yayın yapan bir internet haber sitesinde hakkında çıkan haber ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulundu. Olayın haberde yazıldığı gibi olmadığını, tamamen gerçek dışı olduğunu, Bilecikspor maçı yaklaştıkça kendisinin ceza alması için birilerinin uğraştığını söyleyen Mete Aktemur, "Hakkımda çıkan ve gereksiz gergin bir ortam yaratan habere karşılık şunları söylemek istiyorum. Sosyal medya hesabım üzerinde çirkin bir paylaşım yaptığım iddia edilmiş ve böyle bir durumun olmadığını olayın gerçekdışı olduğunu söylemiştim. 
Ben OSMANELİ BELEDİYESPOR'UN spor   cusuyum klasmanına göre çok köklü ve çok büyük bir kulüpte oynuyorum. Şu an çok iyi gidiyoruz ve önümüzde final maçı olarak nitelendirilen bir maç var dolayısıyla böyle olaylar baş göstermeye başladı. Biz camia olarak bu olayı unutup sadece önümüzde ki maça odaklandık. Zor bir deplasman olacak ve bunun içinde tüm takım konsantre olmak zorundayız. 
Doğup büyüdüğüm memleketimin  takımında Top oynuyorum ve çoğu insanın bu takımda zevkle top oynayacak bir sürü sebebi olabilir. Bizleri destekleyen ve başarılı olmamızı isteyen insanların hepsi çok değerli ve bizlere sadece futbolcu gözüyle bakmayıp kardeşleri gibi değer verdikleri aşikardır. 
Bu olay yaşandığında arkamda duran OSMANELİ HALKINA minnettarım. Futbola başladığım andan itibaren OSMANELİSPOR menfaatleri için top koşturdum ve başarılı olup bu halka şampiyonluğu yaşatacak kadroda olmak istiyorum. Dediğim gibi arkamda duran Yönetim kurulumuz teknik ekibimiz ve büyük OSMANELİ taraftarlarına SAYGILARIMLA 
 METE AKTEMUR

 


Bu haber toplam 2439 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.