1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR  SATRANÇ EĞİTİM MERKEZİNE KAVUŞUYOR

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR SATRANÇ EĞİTİM MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Resterasyonu tamamlanmak üzere olan Balaban Meydanındaki "Köse Hüseyin Konağı" güzel görünümüyle Balaban Meydanına çok farklı görünüm kattı. Tarihi...

A+A-

Resterasyonu tamamlanmak üzere olan Balaban Meydanındaki "Köse Hüseyin Konağı" güzel görünümüyle Balaban Meydanına çok farklı görünüm kattı. Tarihi konak 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübümüzün sporcularının, yöneticilerinin, hocalarının ve taraftarının buluşma noktası olacak. Yaklaşık 600 m2 lik kapalı alanı ve 200 m2 bahçesi olan konakda resterasyonda sona gelindi.
Satranç konusunda Milli sporcu ve satranç hocası Cumhur Baba Başkan Münür Şahin ve yöneticlerle birlikte konakta incelemeler yaptı. Konağın iki katının "Satranç Eğitim Merkezi" olması kararlaştırıldı. Satranç il temsilciliği ve satranç kulübü olarakda kullanılacak alanda aylık turnuvalarda düzenlenecek. Milli Sporcu ve Satranç hocası Cumhur Baba Osmaneli'de Ulusal Osmaneli Satranç Turnuvasının 26-27-28-29 Ekim Tarihlerinde düzenleneceğini söyledi. Ödüllerin turnuvayı çekici kılmasına özen gösteren başkan Münür Şahin bu yıl ikincisi düzenlenecek Ulusal Osmaneli Satranç Turnuvasının ilçenin tanıtımında çok önemli organizasyon olduğunu ifade etti.
1308 Osmaneli Belediyesi komple bir tesise daha kavuşacak. 17 branşta faaliyet gösteren kulübün başta satranç olmak üzere 17 dalda çocuklara ve gençlere hizmet verecek.

satranc-egitim-merkezine-kavusuyor-1.jpg

 

Bu haber toplam 1751 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.