1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR HIZ KESMİYOR

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR HIZ KESMİYOR

1308 Osmaneli Belediye Spor her branşta olduğu gibi Atletizmde de ulusal ve uluslararası arenada birçok başarıya imza atmaya devam ediyor. 1308 Osmaneli Belediye...

A+A-

1308 Osmaneli Belediye Spor her branşta olduğu gibi Atletizmde de ulusal ve uluslararası arenada birçok başarıya imza atmaya devam ediyor. 1308 Osmaneli Belediye Spor  Atletizm antrenörü Sercan Ocak ve sporcuları daha önce Marmara Bölgesi Kros liginde 1308 Osmaneli Belediye Spor atletizm takımı, takım halinde Türkiye 3. olmuşlardı. Türkiye şampiyonasında 4. olan 1308 Osmaneli Belediye Spor  Atletizm sporcusu Zuhal Ülker, yeni bir müsabakaya katılıyor.  Zuhal Ülker, İstanbul Aslı Çakır Alptekin spor kompleksinde düzenlenen Turkcell Türkiye U-16 Türkiye Şampiyonasında Üç Adım ve 200 Metre branşlarında Osmaneli’yi ulusal organizasyonda temsil edecek.
1308 Osmaneli Belediye Spor  Atletizm Antrenörü Sercan ve sporcu Zuhal Ülker, müsaba ka önce Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i, ziyaret ettiler.  Münür Şahin, katılacakları müsabaka da Zuhal Ülker ve Antrenörü Sercan Ocak’a başarılar diledi.


Bu haber toplam 2850 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.